Nike Free Run erbjudande - välkommen att köpa

Betalning

Tullskatt

Vi skickar beställningarna som gåvor, så vanligtvis behöver du inte betala extra avgift.

Betalningsmetoder

VISA-kreditkort (som standard)

Vi använder en tredjeparts VISA-betalningsgateway, så när du lägger ordern så kolla in den, kommer du att omdirigera till vår betalningssida. Oroa dig inte för dina personuppgifter, de krypteras av SSL-128 bitar och vi lovar att de inte kommer läcka ut till någon annan.

Tips: Valuta , Betalningsfel , Betalning avvisad ;
* VISA-betalning accepterar endast USD,
* Kortbankutgivarlandet måste vara samma som landet för din fraktadress. Om inte, får du 121 ERROR ;
* Kontrollera om du har tillräckligt med pengar i ditt konto, oavsett om du har angivit alla kortsiffror korrekt. Om inte, kommer betalningen att vara DECLINED automatiskt,

* Om betalningen inte gick igenom kan du återgå till vår butik för att lägga in en ny order. Bara ignorera din gamla misslyckade order, vi kommer inte behandla det förrän vi mottog din betalning.

Jag har inte Visa-kort (Alternationsmetod)

Om du bara har ett MasterCard eller om du vill överföra pengar till vårt bankkonto direkt, föreslår vi att du använder Western Union pengar överföring online. Western Union accepterar VISA, MASTER och Internetbank.
Det är snabbt, enkelt och säkert i vår butik, eftersom vi ser fram emot att göra ett långsiktigt företag med varje kund. Ömsesidigt förtroende är förutsättningen för avtal.
Du behöver bara skicka 82% av ditt orderbelopp och betala överföringsavgiften själv (Beräkna på Western Unions officiella webbplats).

Om du har villig att använda Western Union-överföring, kontakta oss via e-post: shoe-palace@hotmail.com , hänvisa till följande steg.
* Skicka oss dina beställningsuppgifter, inklusive sidadressen av objekten och storlekar ; oss dina fraktuppgifter: Namn, Gata, Stad, Provins, Land, Postnummer och Telefonnummer ;

Då kommer vi att svara dig med all nödvändig information om Western Union-överföring: orderbeloppet, mottagarens information.

Slutligen ta reda på närmaste Western Union-agent för att göra pengaröverföring: http://www.westernunion.com < / strong>. Du kan också göra det online nu. Efter överföringen av pengar, skicka oss ett meddelande med följande information:
* MTCN (Money Transfer Control Number);
* Avsändarens fullständiga namn;
* Pengarbelopp och valuta;
* MTCN är det viktigaste, det används för att bekräfta din betalning.

Det är allt. Vi bekräftar betalningen i timmar efter att vi fått ditt meddelande. Din beställning skickas om 1-2 dagar.

Ytterligare frågor, var god kontakta oss: shoe-palace@hotmail.com . < / p>